Arnold Devilee

Devilee Beheer B.V. | directeur en interimmanager gebiedsontwikkeling/exploitatie-beheer vastgoed gemeenten

Ik ken Terry uit de gemeentelijke praktijk van gebiedsontwikkeling. Ik werk heel graag met haar samen. Waarom? Omdat zij een uitstekend grondzakenjuriste is, die doorpakt/levert. Of het nou om een simpel advies gaat, of een complete anterieure grondexploitatieovereenkomst, Terry komt door: goed, snel en ten dienste van het beoogde eindresultaat (bijv. de realisatie van een woonwijk met inrichting van openbare ruimte). Ze is standvastig als het moet en flexibel als het kan, maar altijd inspirerend in de omgang binnen een team/projectgroep. Gewoon ook een aardig mens (totdat je haar boos maakt natuurlijk haha) met gevoel voor humor, ook niet onbelangrijk!

Vigga Labordus

Werkorganisatie Duivenvoorde | Teamleider a.i.

Ik ken Terry van onze samenwerking bij de Werkorganisatie Duivenvoorde. Die samenwerking ervaar ik als prettig. Terry beschikt over juridisch inhoudelijke kennis op haar vakgebied. Ze past die kennis goed toe in de dagelijkse praktijk waarbij vooral opvalt dat Terry snel kan denken en handelen.

Jan Knoop

Gemeente Oosterhout | Senior beleidsmedewerker

Als ik de samenwerking met Terry kort en krachtig moet omschrijven dan zeg ik: “accuraat, gedreven en plezierig”.
Echter: hiermee zou ik Terry als oud collega in de gemeente Oosterhout maar vooral Terry als persoon te kort doen.
Ze combineert haar ruime kennis en kunde met de juiste portie houding en gedrag vanuit het belang van haar werk en haar werkgever.
Waar nodig schroomt ze niet om op een positieve, kritische manier tegengas te geven vanuit haar overtuiging en standpunt, met respect voor het standpunt van de ander.
Ze neemt qua kwaliteit van het werk niet snel genoegen met een “zesje”.
Maar bovenal vind ik de kracht van Terry haar open persoonlijkheid en enthousiasme, ze is een mensenmens.
De combinatie van haar zakelijke kennis en haar persoonlijke motivering en open houding naar anderen, maakt haar voor mij wie ze is: Een geweldige collega en een fantastisch mens.